Tjäna pengar på din blogg

Denna artikel är i samarbete med Adtraction och Adrecord

Kom enkelt igång med att tjäna pengar på din blogg eller hemsida. Få en bra inkomstkälla med passiv inkomst som affiliate och marknadsför andra företag.

Starta enkelt en passiv inkomst

Bland de enklaste sätten att starta en passiv inkomst är att vara affiliate. Det innebär att du marknadsför andra företag och produkter på din hemsida eller blogg.

Helt och hållet passivt är det inte från början eftersom du måste jobba på att bygga upp din trafik. Efterhand som du klättrar i sökresultaten i sökmotorerna som Google, Bing med flera och ju fler följare du får via sociala medier så kan du lägga mindre tid på att publicera nya artiklar och inlägg. Det svåra är att hålla en balans för du behöver publicera tillräckligt ofta för att inte tappa följare och trafik.

Affiliatenätverken Adtraction och Adrecord är lätta att komma igång med

En av nordens största affiliatenätverk är Adtraction och det är väldigt enkelt att komma igång. Allt är på svenska och det finns många företag att välja mellan. Även om du bara har en liten eller medelstor blogg så kan du som affiliate få en riktigt bra inkomstkälla. Ett annat bra alternativ är den stora affiliatetjänsten Adrecord som även den är på svenska.

Det är enkelt att både registrera sig hos både Adtraction och Adrecord som affiliate och att ansöka till de olika annonsörerna.

3 bästa tipsen för att tjäna pengar på din blogg

  • Hitta din nisch bland dina intressen. För att du ska få hög ranking i sökmotorerna, vilket ger dig högre trafik, behöver du ha en blogg eller hemsida som handlar om ett smalare ämne. Hitta ett ämne du har mycket kunskap och intresse i och skriv allt du kan om ämnet och lite till.
  • Tänk på att designa din blogg eller hemsida så den ser proffsig ut annars lämnar besökarna din sida direkt de kommer dit.
  • Ge dina besökare ett mervärde. Rabbla inte upp företag eller produkt efter varandra utan ge besökarna nyttig och intressant information. Då är det större chans att de klickar på dina annonser och att de kommer tillbaka.

Börja tjäna pengar på din blogg redan idag hos Adtraction genom denna länken!

Prova också en annan bra affiliatetjänst Adrecord!