Tjäna pengar online med seriösa tips

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Adtraction, Adrecord och Avanza

Tjäna pengar online med seriösa tips

Få tips om seriösa och bra sätt att tjäna pengar online. Vi visar dig konkreta tips på hur du kan försörja dig heltid på internet. Upptäck ett bekvämt sätt att kunna arbeta platsoberoende och att känna friheten att själv styra dina inkomster och hur mycket tid du vill lägga.

Handla aktier eller fonder online

Har du inte handlat med aktier eller fonder tidigare kan det kännas som ett stort steg att ta och mycket som du behöver sätta dig in i. Egentligen är det inte så svårt men det gäller att se det som en långsiktig investering.

Det är enkelt att starta ett ISK konto på exempelvis Avanza. De har också bra guider för hur du kommer igång och vad du ska välja för aktier och fonder. När du har skapat ett konto väljer du ut de bolag som känns bra att stödja och som du tror kommer att gå bra på lång sikt. Det är viktigt att sprida ut sina risker och inte satsa alla pengar på en och samma aktie eller fond.

Tjäna extra pengar online genom att blogga

Du behöver inte vara en kändis på sociala medier för att tjäna extra pengar online på en blogg. Starta en blogg där du skriver allt du kan om ett ämne och dela med dig av din kunskap.

På bloggen kan du visa annonser från Google Adsense och gå med i ett affiliatenätverk för att marknadsföra produkter och tjänster som är kopplade till det ämne du skriver om. Adtraction är ett svenskt affiliatenätverk och även Adrecord. Båda är enkla att använda och ett snabbt sätt att börja tjäna pengar online.

För att få trafik och besökare till din blogg behöver du arbeta med ditt innehåll med sökmotoroptimering för att få bra position i Googles sökresultat. Arbeta också med att synas i sociala medier som Facebook och Instagram för fler besökare till din blogg.

Här finns mer information för dig som vill veta mer om att tjäna pengar på din blogg.

Sälj bilder och foton online

Du kan tjäna pengar online genom att sälja bilder och foton. Det finns många bildbanker där du kan sälja dina högupplösta foton och även grafiska bilder skapade i till exempel Illustrator. Lyckas du fotografera något av nyhetsvärde kan du även sälja dina foton till tidningarna.

Tjäna pengar online på webbdesign

Är du duktig på att skapa hemsidor kan du tjäna pengar online på webbdesign. Det finns många företag som behöver en ny hemsida, antingen nya företag eller att den nuvarande hemsidan behöver fräschas upp eller bli lite mer modernare. Sök själv upp företag du hittar online där du känner att du kan erbjuda dem något bättre än vad de har idag.

Betalda undersökningar

Betalda undersökningar är kanske inget man blir direkt rik på men det är ett enkelt och lätt sätt att tjäna pengar online. Det finns många företag som erbjuder betalda undersökningar. Genom att anmäla dig till så många du kan så kan du få ihop en liten extra inkomst varje månad. Se det som lite gratis pengar som du kan investera vidare. Investera till exempel i aktier eller något annat där du kan få pengarna att växa vidare.

Dela gärna!

Lämna en kommentar