Tjäna extra pengar och träna samtidigt genom att dela ut reklam

Tjäna extra pengar och träna samtidigt genom att dela ut reklam

Tycker du om att röra på dig eller vill komma igång med träning så passa på att tjäna extra pengar genom att dela ut reklam. Ett perfekt sommarjobb eller extrajobb när du behöver lite mer pengar. Tycker du inte att det kan räknas som träning? Släng på ett par vikter på handleder och fotleder så får kroppen jobba lite mer.

Dela ut reklam och tjäna pengar

Att dela ut reklam genom att arbeta med reklamutdelnig genom Svensk Direktreklam innebär att du blir tilldelad ett distrikt på 200 till 500 hushåll baserat på om det är villor eller lägenheter och hur långt det är mellan brevlådorna.

Vad tjänar man som reklamutdelare

Lönesättning följer regler och avtal som finns på arbetsmarknaden. Din lön som reklamutdelare är en prestationslön där din grundlön beräknas på hur svårt ditt distrikt är. Svårighetsgraden grundar sig på hur snabbt det går att dela ut reklamen. Att jobba med ett distrikt på femtio lägenheter går till exempel snabbare än att jobba mot femtio villor.

Ett vikttillägg och sorteringstillägg kan tillkomma om sortering ingår i dina arbetsuppgifter. Företaget ger dig också rätt till minst 13 procent semesterersättning. Vill du tjäna extra mycket pengar kan du ha mer än ett distrikt. Maxgränsen hos företaget är 3 000 hushåll per helg.

Att dela ut reklam är ett perfekt sommarjobb eller extrajobb

Det här är ett perfekt sommarjobb eller extrajobb eftersom du själv väljer vilken tid du delar ut reklamen. Är det fint väder och stranden lockar så kan du arbeta senare på dagen. Är du istället en person som inte kan ligga still och pressa på beachen men ändå vill ha en fin solbränna är det perfekt läge att fixa reklamutdelningen i den fina solen.

Förutom att du kan träna samtidigt som du jobbar så kan du dessutom lyssna på en ljudbok! Hur underbart är inte det att utnyttja tiden till mer än en sak och dessutom få betalt! Så behöver du tjäna extra pengar och samtidigt vill få träning, sol, friskluft och lyssna på en ljudbok så är tipset att dela ut reklam!

Hälsofördelar med lugn motion

Det finns flera hälsofördelar även med lugn motion som vanliga promenader. Vetenskapliga undersökningar visar att det är viktigare att aktivera musklerna genom att på något sätt röra sig så ofta som möjligt än att köra ett tufft träningspass tre gånger i veckan. Speciellt om du har ett stillasittande arbete är det viktigt att aktivera kroppen.

Rekommendationen är att röra på sig ungefär var 30:e till 40:e minut och det räcker med att resa på sig eller bara sträcka på armar och ben.

Fler möjligheter för att tjäna extra pengar

Att tjäna extra pengar går att göra på många sätt och här ger vi dig fler tips på extra inkomster.

Läs fler tips om att tjäna extra pengar.
och även arbeta hemifrån online.