Annons

Appar som hjälper dig att spara pengar – gratis

Spara pengar med hjälp av de bästa apparna. Få tips på bra appar för budget och ekonomi som hjälper dig att spara pengar och få bättre ekonomi.

Har du svårt att spara pengar? Vet du inte var du ska börja? Det finns en hel del appar inom ekonomi och sparande. Vi tipsar om bästa budget app och ekonomiappar som är gratis. Oavsett om det bara är för att få ekonomin att gå runt, att få koll på pengarna med en budget eller om du har ett särskilt mål som en resa, lägenhet, hus eller bara leva lite lyxigare. Nu kan du äntligen få ordning på din privatekonomi med en spara-pengar-app!

De bästa budgetapparna 2022

Vi har listat några av de bästa gratisapparna du kan använda för att bland annat få en bättre överblick över din ekonomi, hitta rabattkoder och erbjudande och en del av dessa kan du dessutom tjäna pengar med. Det finns många fler smarta sätt att spara pengar på med dessa tjänster så läs igenom alla så att du inte missar något bra. Alla apparna är gratis och finns för både iOS och Android. Hitta din bästa spara-pengar-app eller använd flera för olika behov.

Här listar vi riktigt bra budgetappar och andra appar som kan göra ekonomin i vardagen enklare när du vill spara pengar. Hitta din app för att spara pengar nu!

Anyfin

Med Anyfin kan du samla dina krediter, delbetalningar och privatlån och få möjlighet att få en lägre ränta och därmed lägre kostnader. Du laddar upp en bild på en faktura kostnadsfritt och ser vad du får för erbjudande. Anyfin vill sänka kostnaderna på krediter och delbetalningar på upp till 100 000 kr och de vill inte bidra till en ökad skuldsättning. Därför ger de inte ut några nya krediter utan sänker de du redan har. För Anyfin är det en självklarhet med schyssta villkor.

Dreams

Dreams hjälper dig att komma gång med sparandet eller att nå dina ekonomiska drömmar. Denna spara pengar app är helt gratis och enkel att använda. Du sätter upp ett mål, bestämmer hur mycket du vill spara och hur länge. Sen låter du appen fixa sparandet. Dreams ger dig massor med tips och sparhacks på hur du kan nå målet snabbare. Du kan investera direkt i tjänsten och det går även att spara tillsammans med vänner eller partner och familj för att spara till exempelvis en gemensam resa eller ett bröllop.

Splitwise

Med Splitwise kan du lättare dela dina utgifter med andra och slippa hålla koll på kvitton och uträkningar. Alla lägger enkelt in sina utgifter och fördelar summan mellan olika personer. Sen håller appen löpande koll på vem som är skyldig vem och hur mycket var och en ska betala. Perfekt om ni är några kompisar som ska åka på resa eller ordna en fest tillsammans.

Matpriskollen

Matpriskollen hjälper dig att att sänka dina matkostnader genom att få koll på alla matbutikers erbjudanden och rabatter varje vecka. Det gör att du kan spara flera hundralappar varje månad. Med tjänsten kan du enkelt jämföra priserna för samma vara och välja den butik som ger dig mest för pengarna. Du kan i appen också hitta butiker i din närhet, skapa inköpslistor och bevaka varor du vill handla.

spara pengar app för bättre ekonomi och sparande
Spara pengar appar för bättre ekonomi och sparande

Mina tjänster

Mina Tjänster är en app som hjälper dig att hålla koll på alla dina prenumerationer och abonnemang som el, mobilabonnemang, försäkringar med mera. I appen kan du enkelt avsluta abonnemang och avtal eller byta till bättre och billigare abonnemang som appen tar fram som förslag åt dig.

Tiendo

Tiendeo är en app som sammanställer broschyrer, rabatter och erbjudanden i ditt område. Appen hjälper dig också att hitta olika butiker genom en interaktiv karta.

eReklamblad

Med appen eReklamblad samlas många av de reklamblad du brukar få hem i brevlådan.

ICA Stammis

Annons

Annons

Appen ICA Stammis är för dig som brukar handla på ICA och vill se dina erbjudande som stammis och övriga erbjudande i den ICA butik du vill handla i. Som stammis samlar du bonus och det finns även andra smarta tjänster för din vardagsekonomi som en sammanställning av dina inkomster och utgifter och flera andra funktioner.

Zlantar

Zlantar är en app som sammanställer dina utgifter, abonnemang och andra fasta kostnader. Du kan också säga upp dina abonnemang om du så önskar.

Påmind

Påmind hjälper dig att omförhandla dina avtal som mobil, bredband, hemförsäkring, el, TV med mera. Du får en notis när något av bolagen du har avtal med har ett erbjudande och då väljer du att tacka ja eller nej.

Karma

Med Karma kan du köpa övergiven mat från caféer och restauranger till halva priset. Appen har mer än 4 000 anslutna restauranger, caféer och butiker över hela Sverige. En tjänst för dig som vill leva miljövänligt och ekonomiskt.

Rabble

Appen Rabble samlar in rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från flera populära butiker och tjänster. Rabble är nordens största plattform för klampanjer och erbjudanden.

Let’s Deal

Let’s Deal har förutom en app även en hemsida där de erbjuder deals på produkter, resor, restauranger och upplevelser.

Refunder

Med Refunder får du återbäring på dina köp för över 870 anslutna butiker. Om du ändå brukar handla på nätet kan det vara smart att få tillbaka lite av pengarna.

Hygglo

Appen Hygglo hjälper dig att tjäna pengar på saker som bara står och samlar damm. Du kan genom tjänsten hyra ut saker till privatpersoner och på så sätt tjäna en slant. Du kan också själv hyra saker oistället för att köpa det du inte behöver regelbundet.

GoMore

GoMore är har förutom en app även en webbtjänst för biluthyrning mellan privatpersoner. Var miljösmart och spara pengar på att hyra bil eller hitta billig skjuts. Du tjänar också pengar själv på att hyra ut din bil eller erbjuda skjuts.

Spara pengar till resa app

Flera av våra tips på appar hjälper dig att spara pengar till en resa.

Fler sätt att spara pengar för en bättre vardagsekonomi

Dessa appar hjälper dig att hålla koll på ekonomin i din resa i att få mer pengar för en bättre vardagsekonomi. Vill du få fler tips på hur du kan spara pengar ska du spana in fler av våra bästa spartips. Bland våra exempel hittar du Dreams som är ett lätt sätt att spara och investera dina pengar. Spara till allt du drömmer om genom att ladda ner appen och skapa en ekonomi du mår bra över. Börja skapa en dröm som blir ditt sparmål!

Vardagsspara och få mer pengar över
Spara pengar enkelt

Annons
Tombola
Annons

Annons