Skaffa en sidoinkomst och få en extra inkomst

Skaffa en sidoinkomst
Skaffa en sidoinkomst och få mer pengar med en extra inkomst

Skaffa en sidoinkomst som ger dig mer pengar över varje månad. Med en extra inkomst kan du leva lite friare, betala av skulder, bygga på ett sparande, en buffert, smarta passiva inkomster och en pengamaskin. Skapa flera sidoinkomster för att kunna bygga en långsiktig pengamaskin. Vi hjälper dig här att hitta extrainkomster.

Skaffa en sidoinkomst – bli en mystery shopper

En mystery shopper är ett utmärkt sätt att skaffa en sidoinkomst. Du utför mindre uppdrag på olika ställen som affärer och restauranger. Ett uppdrag kan vara att besöka en affär för att utvärdera vilken service du får där. Om ditt uppdrag innebär att du ska köpa något så får du givetvis betalt för det också.

Statist i reklamfilm eller film

En annan enkel extra inkomst är att vara statist i en reklamfilm eller vid en filminspelning. Det finns flera statistförmedlingar som då och då söker efter personer som kan vara statister.

Hyr ut ett rum, hus eller sommarstuga

Har du gott om plats så kan du satsa på att hyra ut ett rum. Studenter har ofta svårt att hitta en bostad men det finns även andra som behöver hyra rum antingen för en kort tid eller en längre period.

Har du svårt att få ditt hus sålt och du redan har en ny bostad så kan det vara ett tillfälle att hyra ut det. Gärna till någon som kan tänkas köpa huset efter att ha bott där ett tag.

Sommarstugor är populärt att hyra ut då de flesta inte kan använda stugan själv under så många veckor under sommaren. Sommarstugan kan också hyras ut under andra delar av året vilket kan vara uppskattat av både studenter och exempelvis personer som behöver flytta snabbt på grund av ett nytt jobb.

Din hobby som sidoinkomst

Har du en hobby där du tillverkar produkter som smycken, egenmålade tavlor eller något annat? Ge andra glädje av din hobby genom att sälja dina hantverk i olika kanaler. Satsar du på att synas i sociala medier kan du tjäna ganska bra på din sidoinkomst.

Kan man verkligen tjäna något på sidoinkomster?

Du blir kanske inte rik på att ha en enda mindre sidoinkomst men har du ändå tid över så kan du passa på att tjäna några extra hundralappar. Det är inte helt fel att tjäna extra pengar vid sidan av jobbet särskilt om det inte tar så mycket tid. Du kan också välja att investera de extra pengarna för att få dem att växa. På så sätt kan du få smarta passiva inkomster.

Har du gott om tid så kan du ha flera sidoinkomster och några hundralappar här och några hundra där så kan de tillsammans bli en ganska bra extra inkomst. Det är en bra start för att bygga på en långsiktig pengamaskin.

En sidoinkomst kan också vara det som är avgörande för att du ska klara din ekonomi om du har det svårt ekonomiskt.

Fler tips på sidoinkomster för bra extra inkomster

Behöver du fler tips på sidoinkomster för att få bra extra inkomster så finns det här. Några tusenlappar extra i månaden är inte fel.

 

Dela gärna!

Lämna en kommentar