Jobba med network marketing – hemförsäljning med homeparty

Jobba med network marketing – sälj skönhetsprodukter, inredning m.m.
Få tips på network marketing jobb med min samlade lista över bra seriösa network marketing företag.

Network marketing är en form av direktförsäljning. Arbeta som fristående säljare från ditt hem som ett extrajobb på deltid eller på heltid. Tjäna extra pengar enkelt genom att jobba med network marketing för att dryga ut din inkomst! Trivs du med att vara social och tror på produkten har du alla förutsättningar för att få ihop en bra inkomst på denna typen av extrajobb hemifrån. Hos en del företag behöver du inte ha homeparty utan kan sköta allting online via sociala medier.

Det finns många företag med homeparty och inom network marketing och det bästa av allt är att du kan sälja för flera av dem samtidigt.

Bra och dåliga företag inom network marketing

Har du ett bra nätverk eller vill du ta chansen att utöka din vänskapskrets med hjälp av ett extrajobb så kan network marketing, så kallade homepartyn, vara något för dig. Det finns diverse produkter att sälja hemifrån. Du kan kombinera flera av dem för att få ut den bästa inkomsten vid varje homeparty för att snabbare få en bättre inkomst.

Vilka företag som är bra eller inte och hur du väljer rätt företag för dig får du själv avgöra. Några råd på vägen:

  • du ska kunna stå för produkten
  • kontrollera så att du inte måste värva underkonsulter för att kunna tjäna pengar på det
  • kontrollera om det krävs en startsumma för att komma igång och i så fall hur stor den är
  • granska reglerna efter minikrav för minsta antal homepartyn, minsta försäljningssumma eller andra begränsningar

Olika företag med jobb inom network marketing

Att sälja produkter genom network marketing kräver ingen säljerfarenhet. De flesta företag har personer eller onlineutbildningar som lär ut hur du bäst ska kunna tjäna pengar med deras produkter. Företagen hjälper dig att nå framgång efter beprövade metoder för att du ska kunna bygga en egen framgångsrik affärsverksamhet.

Ta chansen med att tjäna extra pengar hemifrån genom att jobba med network marketing och hemförsäljning med homeparty.

Exempel på produkter som kan säljas hittar du i listan här nedanför.

Tipsa oss gärna om fler exempel!

Sälja hälso-, smink- och skönhetsprodukter hemifrån och online

Är du intresserad av att jobba med skönhetsprodukter? För dig som vill sälja skönhetsprodukter hemifrån finns det flera företag att välja på för att jobba som skönhetskonsulent. Du kan välja att sälja smink, skönhetsprodukter, kosttillskott och andra produkter inom hälsa.

I de flesta fall går det även att sälja skönhetsprodukter online. Du kan då marknadsföra produkterna via en hemsida, blogg eller i sociala medier som Instagram eller Facebook. De flesta företagen erbjuder färdiga webbshopslösningar och så är du igång.

Vill du börja sälja skönhetsprodukter hemifrån? Då är det bara att kontakta någon av dessa företag som du känner att du vill sälja hemifrån för.

Sälja inredning som hemförsäljning

Älskar du inredning och har ett gott öga för detaljer och gillar att lära känna nya människor? Då kan det vara ett bra alternativ att sälja inredning hemifrån som extrajobb.

Att jobba med hemförsäljning inom inredning och vara konsulent ger dig möjlighet att tjäna pengar på kvällstid, helger eller precis när du vill. Låt produkterna sälja sig själva när du bjuder hem dina vänner eller ha ett homeparty för potentiella kunder. Erbjud dig att styla ett rum i någons hem för att visa hur produkterna bäst kan användas. Perfekt för dig som vill jobba med inredning hemifrån.

Ett roligt och inspirerande arbete med hemförsäljning av inredning för att tjäna lite extra pengar för dig som gillar heminredning.

 

Byta mobilabonnemang? Jämför mobiloperatörer hos oss

Köksprodukter

Sälja kläder

Du kan också sälja barnkläder hemifrån eller underkläder.

Vuxenleksaker

Dela gärna!

Lämna en kommentar