Låna 10000 utan UC

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Expresskredit, Mobillån, Pluskan, Smspengar, Tryggkredit och Vivus

Låna 10000 utan UC. Lista med de bästa lånen utan UC och kreditupplysning.
Låna 10000 utan UC och kreditupplysning – vi listar de bästa lånen

Behöver du låna 10000 utan uc så är snabblån eller smslån oftast snabbast att ansöka. Vi listar här de bästa lånen som är utan kreditupplysning hos UC för lån upp till 10000. De flesta av lånen har direkt utbetalning oftast samma eller nästkommande dag.

Olika långivare när du behöver låna 10000 utan uc

 

Vivus
Vivus
Vivus erbjuder lån upp till 20000 kronor. Första lånet upp till 6000 kronor är gratis och du betalar endast tillbaka det du lånat. För första lånet blir det inga administrativa avgifter, SMS-kostnader eller ränta.

Vivus tar Creditsafe istället för UC och överför pengar direkt till ditt konto efter godkänd ansökan.

Om du inte har möjlighet att betala tillbaka lånet i tid erbjuder de alla sina kunder möjligheten att förlänga lånet upp till
30 dagar extra.

Låna hos Vivus

 

smspengar
Smspengar
Smspengar erbjuder flexibla smslån och kontokrediter upp till 30000 kronor. Långivaren tar Creditsafe istället för UC och betalar ut pengar direkt till ditt konto eller inom en bankdag efter beviljad kredit.

Låna hos smspengar

 

Tryggkredit
Tryggkredit
Tryggkredits affärsidé är att tillhandahålla en trygg tjänst för snabblån riktade till privatpersoner. Ansökningsprocessen är enkel och tydlig och deras kundtjänst hjälper gärna till vid eventuella frågor eller funderingar. Hemsidan har stöd för den senaste tekniken gällande säkerhet för att kunna ge dig som kund tryggaste möjliga upplevelse.

Hos Tryggkredit kan du låna upp till 40000 kronor för privatlån och upp till 25000 för kontokredit. Långivaren använder Bisnode istället för UC och överför pengar direkt till ditt konto efter beviljad ansökan.

Låna hos Tryggkredit

 

Expresskredit
Expresskredit
Expresskredit är en del av GF Money Consumer Finance och erbjuder ett flexibelt kreditkonto där kunder kan beviljas en kredit på upp till 30000 kronor.

Expresskredit tar Creditsafe istället för UC och betalar ut pengar direkt till ditt konto efter godkänd ansökan.

Låna hos Expresskredit

 

Mobillån
Mobillån
Mobillåns affärside är att erbjuda privatpersoner en säker kredittjänst med fokus på snabba besked och enkel hantering. Långivaren erbjuder lån på 1000 – 20000 kronor under 30 till 180 dagar.

Långivaren använder Bisnode istället för UC och överför pengar direkt till ditt konto efter beviljad ansökan.

Låna hos Mobillån

Pluskan
Pluskan
Hos Pluskan kan du ansöka om en kontokredit på mellan 5000 och 30000 kronor. Allt du behöver för att ansöka är ett mobilt BankID. Pengarna betalas ut så fort din ansökan godkänts och finns på ditt bankkontot inom två bankdagar. Långivaren använder Bisnode istället för UC.

Låna hos Pluskan
Läs mer om att låna pengar och jämföra lån innan du lånar.