Jobba hemifrån heltid eller deltid 2020 – Arbeta från hemmet med seriöst jobb

Jobba hemifrån seriöst på heltid eller deltid
Jobba hemifrån på heltid eller deltid med ett seriöst arbete

Det finns exempel på flera seriösa jobb hemifrån. Här går vi igenom några av de arbeten och arbetsuppgifter som fungerar väldigt bra att sköta från hemmet både på heltid och deltid. Att känna friheten med att jobba hemifrån men även att själv ta ansvar oavsett om du är anställd eller driver eget företag genom att starta enskild firma eller aktiebolag är en dröm för många.

Arbeta hemifrån med kundtjänst och support

Om du är väl insatt i ett företags produkter eller tjänster är det riktigt smidigt att arbeta hemifrån med kundtjänst och support. Ibland kan det handla om chattjobb som chattoperatör eller kundtjänst via mail eller telefon. En del företag kan erbjuda att samtal kan ringas via datorn eller att samtalen kopplas till din telefon. Lediga arbeten inom kundtjänst och support kan du ofta hitta via Blocket, TNG eller via Monster.

Jobba hemifrån som skribent

Tycker du om att skriva och är bra på stavning och grammatik kan du jobba extra hemifrån som skribent. Antingen kan du skriva för en tidning, skriva en egen bok, skriva för en egen blogg eller någon annans blogg. Du kan också frilansa som SEO copywriter eller content writer åt andra företag.

Frilansjobb hemifrån som virtuell assistent eller konsult

Det finns många jobb där du kan jobba hemifrån via datorn. Du kan lättare ha flexibla arbetstider och arbeta på dina egna villkor. Det ger dig större frihet att få styra din egen tid och få mer tid över till familj och intressen. Det är en dröm för många att med datorn som verktyg kunna arbeta mer flexibelt. Du kan också styra din arbetsplats för varifrån du vill arbeta. Det är så enkelt att ta datorn under armen och förflytta sig till nya miljöer beroende på om du behöver ha det tyst och lugnt eller något som inspirerar din kreativitet.

Många startar eget och till exempel börjar arbeta som virtuell assistent, konsult eller frilansare. Då är det du själv som kan styra din lön om du lyckas bra med att marknadsföra dina tjänster. Det finns mängder med områden du kan starta eget inom för att kunna arbeta hemma på distans nu när allt fler arbetsuppgifter blir digitaliserade och kan skötas som distansarbete.

Allt fler arbetsgivare får upp ögonen för distansjobb men det tar tid att få stor genomslagskraft. Kanske att det kan gå snabbare nu i dessa oroliga tider med corona när vi nu uppmanas jobba hemma i den mån det går. Även om allt går tillbaka till det vanliga igen sen när allt har lugnat ner sig har du mycket större möjligheter att satsa på något eget för att kunna jobba från ditt hem.

Som egenföretagare kan du också lättare sätta din lön. Har du en bra utbildning som grund eller har mycket erfarenhet får du större utrymme för en högre lön.

Network marketing – hemförsäljning med homeparty

Network marketing är en form av direktförsäljning. Du kan arbeta som fristående säljare som ett bra betalt extrajobb på deltid eller på heltid. Jobba hemifrån enkelt genom att jobba med network marketing för att dryga ut din inkomst! Trivs du med att vara social och tror på produkten har du alla förutsättningar för att få ihop en bra inkomst på denna typen av extrajobb.

Hos en del företag behöver du inte ha homeparty utan kan sköta allting online via sociala medier. Spana in vår lista på alla förslag på produkter du kan sälja!

Telefonintervjuer och marknadsundersökningar

Det brukar finnas en hel del jobb som telefonintervjuare – ett bra jobb hemifrån där du kan jobba med marknadsundersökningar. Intervjuerna och undersökningarna kan handla om diverse ämnen. På en del företag kan du själv styra ditt eget arbetsschema genom att själv boka in dina arbetspass. Det här är bra kvällsjobb eller dagsjobb hemma och det kan kännas skönt att jobba hemifrån med fast lön som anställd.

De flesta av dessa jobben sker på kvällstid eftersom kunderna du ska ringa oftast är privatpersoner och du vill nå dem efter arbetstid när de inte är upptagna. Det finns också företag som vill att man jobbar hemifrån dagtid eftersom alla privatpersoner inte jobba dagtid och en del av uppdragen ska utföras mot företag.

Två välkända företag som arbetar med telefonintervjuer och marknadsundersökningar är Ipsos och Kantar Sifo.

Jobba online hemifrån med affiliate marketing

Jobba hemifrån via internet med affiliate marketing antingen genom en egen blogg, e-handel eller en webbplats inom ditt expertisområde. Med ett bra och intressant innehåll kan du få en riktigt bra inkomst. Detta är ett av de bästa sätten att få en passiv inkomst på internet idag. Du väljer själv vilka annonsörer du vill samarbeta med och vilka produkter eller tjänster du vill marknadsföra. När en produkt eller tjänst säljs till någon som klickat på din annonslänk får du provision på försäljningen. Detta är ett perfekt jobb online hemifrån där det största arbetet ligger i början och sedan kan du dra ner på arbetstiden.

Jobba hemifrån med bra lön
Jobba hemifrån med bra lön

Utnyttja dina intressen och skapa en nischad blogg eller webbplats med riktigt intressant innehåll och få provision via olika affiliatenätverk med affiliatelänkar i form av både text och banners. Visa upp din expertis inom området så kommer du att få mycket trafik till din webbplats vilket då ökar dina chanser till bättre pengar.

Tänk på att din webbplats behöver ha en viss mängd innehåll innan du kan bli godkänd som publicist. Varje annonsör i affiliatenätverket gör en bedömning om din webbplats platsar in för deras annonser.

Lägger du mycket tid och skriver relevanta artiklar inom ett visst ämne så att du får många följare kan du jobba från ditt hem via datorn med bra lön.

Jobba hemifrån via datorn med att testa appar och hemsidor

Hjälp företag med att testa hemsidor och appar för att säkra upp kvaliteten. Det kan handla om att det ska vara lätt att navigera och hitta samt att upplevelsen av hemsidan eller appen känns modern, fräsch och unik. Jobbet som testare är ett perfekt arbete vid sidan av jobbet. Det kan skötas hemifrån när som helst på dygnet via datorn eller mobilen.

Exempel på företag: TestonUser

Jobba extra med läxhjälp

Passa på att jobba extra med på något du kan eller har lätt för genom läxhjälp. Det finns många elever och studenter som kämpar för att få bättre betyg.

Här hittar du lediga jobb som privatlärare, studiecoach och mentor med läxhjälp:
Allakando
Studdybuddy
My Academy

Youtube

Skapa en egen kanal på Youtube och en vlogg där du videobloggar, gör instruktionsvideor, recenserar produkter eller lär ut något med hjälp av videos. En Youtuber kan få omkring 7 till 20 kronor för 1 000 klick. Blir du riktigt populär kan du få ihop en hel del.

Hur bra inkomst du får beror även på vilket sätt annonsören betalar för reklamplatsen. CPC – Cost Per Click, innebär att annonsören betalar per annonsklick. En annan variant CPV – Cost Per View, baserar sig istället på antal visningar. Personen som tittar på videon ska titta en viss tid innan visningen räknas hos annonsören.

Behöver du inspiration till vad du kan ha på din kanal på Youtube? Här är ett reportage om Viktor Ingemarsson som har en egen Youtube kanal där han visar hur enkelt det är att laga god vegetarisk mat. Surfa även runt på Youtube för att hitta inspiration och sätt igång och vlogga!

Sälja foton som extrajobb hemifrån

Tycker du om att fotografera kan du sälja dina egna foton på nätet och få betalt. Ett jobb som är enkelt att göra hemifrån. Lyckas du fotografera motiv som många vill ladda ner har du fina möjligheter till ett bra extrajobb hemifrån. Exempel på webbsidor där du kan sälja dina bilder är Bigstock, iStock, Shutterstock och appen Foap.

Hitta lediga jobb hemifrån här

Det är inte bara på Arbetsförmedlingen du kan hitta lediga jobb och det är inte ofta du hittar några platsannonser där med jobb som du kan sköta hemifrån. Sök bland alla lediga jobb hos dessa plattformar och hitta jobbet som är rätt för dig.

Lediga jobb hemifrån hos Whereuare
WhereUAre är Sveriges största jobbplattform inom distansjobb som riktar sig till distansarbetare, digitala nomader och giggare. Jobbportalen startades 2017 av Robin Söderström. På webbplatsen brukar ofta finnas jobb inom försäljning men de har även inom IT, kundtjänst, översättning med mera.

Modernera
Modernera är ett rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på distansarbete inom ett brett område. Du hittar bland annat lediga jobb som läkare, sjuksköterska, mötesbokare, säljare och som utvecklare inom programmering med mera. Här hittar du arbeten som kan utföras både hemifrån och på kontor.

Ipsos
Kantar Sifo
Blocket
TNG Monster
TestonUser

Arbeta hemifrån med e-böcker och som författare

Det är smidigt att arbeta hemifrån som författare med att skriva böcker och e-böcker. Det är så klart lite tidskrävande innan boken är färdig och du får din första lön. Är du riktigt bra inom ditt ämnesområde så kan du med bra marknadsföring nå ut och får ett bra jobb som du kan sköta hemifrån.

Tjäna extra pengar hemma med betalda undersökningar

Att svara på betalda undersökningar eller att testa och betygsätta produkter är ett enkelt sätt att få ihop lite pengar på genom att jobba hemifrån via internet. Det finns ett bra utbud med svenska sidor där du får betalt för att vara med i paneler, svara på enkäter, opinions- och marknadsundersökningar. Det är gratis att registrera sig och du kan få betalt i kontanter, presentkort eller produkter. Kom igång och börja tjäna extra pengar nu!

Tjäna pengar hemifrån online

Jobba hemifrån med bra lön

Vill du ta chansen att jobba hemma i dessa tider och även långsiktigt? Visst vore det härligt att kunna jobba hemifrån seriöst med bra lön! Det behöver inte vara en dröm utan det kan faktiskt bli verklighet! Hitta jobb du kan sköta från hemmet på heltid med våra tips på jobb som du kan sköta på distans.

Det är tufft nu ekonomiskt för väldigt många. Har du redan ett jobb idag men vill få lite mer i inkomst? Eller vill du hitta ett ledigt jobb så att du kan arbeta hemifrån på heltid och få en stabil inkomst? Kolla då igenom vår lista på de bästa sätten att arbeta hemifrån.

Allt populärare med distansjobb genom att jobba hemifrån online

Att hitta ett jobb där du kan arbeta på distans och platsoberoende med bra och fast lön är mångas dröm för ett friare liv och för att få en sidoinkomst. Det blir allt populärare med distansjobb genom att jobba hemifrån online och nu ser allt fler möjligheterna till det i samband med corona.

Allt fler företag har nu varit tvungna att så långt det är möjligt att kunna erbjuda flexibla arbetstider och arbetsplatser. Vi tror att det även efter coronakrisen kommer att finnas stora möjligheter för att fortsätta med detta.

Hur fungerar det att jobba hemma?

Det finns en hel del konsulter, frilansare och entreprenörer världen över som redan idag jobbar hemma. Vad finns det då för fördelar med det? Om en anställd jobbar från sitt hem sparar företaget in på bland annat på kontor och därmed på hyra, el och värme. Den anställde eller om personen driver eget företag sparar pengar på resor till och från jobbet och sparar dessutom in på restiden. Tid som kan användas till flexiblare jobbtider eller att hinna göra saker privat som inte annars hinns med.

Det allra bästa med att arbeta hemma är att du kan styra din egen tid i alla fall om du driver eget företag. Du kan då arbeta den tid du jobbar bäst om du nu är en morgonmänniska, kvällsmänniska eller vill dela upp arbetspasset med att jobba några timmar på morgonen och några timmar på kvällen. Just flexibiliteten att kunna anpassa jobbet från dag till dag vad som passar bäst med din vardag.

Det finns en hel del svårigheter med att arbeta från hemmet eftersom det kan vara svårt att hitta en tydlig gräns mellan jobbet och fritid. Det kan också vara svårt att hålla fokus och få något gjort jobbmässigt. Allra svårast kan det bli med ensamheten eftersom du inte får samma sociala kontakt som på en arbetsplats.

Hitta nytt deltidsjobb eller heltidsjobb med våra tips

Letar du efter ett nytt jobb som du kan sköta hemifrån och som kan ge dig en bra, fast lön? Titta igenom listan med våra tips inom områden där du kan hitta lediga jobb.

Du kan själv bestämma om du vill göra det på heltid eller bara ha det som en sidoinkomst. Om du har mer utbildning eller erfarenhet kan du få större valmöjligheter och mycket lättare ta ut en högre lön.

Ta steget och gå från dröm till verklighet med att arbeta från hemmet med ett seriöst jobb.

Att arbeta från hemmet på heltid behöver inte vara svårt bara du hittar de jobb som passar just dig. De flesta jobb på distans är tyvärr på deltid men varför inte kombinera flera deltidsjobb så att du får ihop till en heltidstjänst?

Eller vad sägs om att starta ett eget företag? Eller ta din hobby till en ny nivå! Har du redan en anställning kan det vara tryggt att behålla det arbetet och börja få en inkomst vid sidan av jobbet. Då har du en tryggare ekonomi när du sakta bygger upp en sidoinkomst i hemmet.

Läs fler tips om jobb som går att sköta hemifrån.
Även network marketing fungerar som arbete hemifrån.

Dela gärna!

Lämna en kommentar