Jobba hemifrån heltid eller deltid – Arbeta hemma med seriöst jobb

Jobba hemifrån seriöst på heltid eller deltid
Jobba hemifrån med ett seriöst jobb på heltid eller deltid

Att jobba hemifrån på heltid eller deltid behöver inte vara så svårt. Det finns många exempel på seriösa jobb för dig som vill arbeta hemifrån 2020 och som ger dig en extra inkomst eller ersätter en heltidslön. Vi visar hur du kan arbeta hemma online eller offline. Vi går igenom några av de arbeten och arbetsuppgifter som fungerar väldigt bra att sköta från hemmet både på heltid och deltid och med flexibla arbetstider. Här tipsar vi om hur du kan jobba online hemifrån med ett seriöst jobb.

1. Frilansjobb hemifrån som virtuell assistent eller konsult

Det finns många jobb där du kan jobba hemifrån från datorn. Du kan lättare ha flexibla arbetstider och arbeta på dina egna villkor. Det ger dig större frihet att få styra din egen tid och få mer tid över till familj och intressen. Det är en dröm för många att arbeta hemma med datorn som verktyg för att kunna arbeta mer flexibelt. Du kan också styra din arbetsplats för varifrån du vill arbeta.

Många startar eget och till exempel börjar arbeta som virtuell assistent, konsult eller frilansare. Då är det du själv som kan styra din lön om du lyckas bra med att marknadsföra dina tjänster. Det finns mängder med områden att starta eget inom för att kunna arbeta hemma på distans nu när allt fler arbetsuppgifter blir digitaliserade och kan skötas som distansarbete.

2. Arbeta från hemmet med Network Marketing – hemförsäljning med homeparty, ett bra betalt extrajobb

Network marketing är en form av direktförsäljning. Du kan arbeta från hemmet som fristående säljare som ett bra betalt extrajobb på deltid eller på heltid. Jobba hemifrån enkelt genom att jobba med network marketing för att dryga ut din inkomst! Trivs du med att vara social och tror på produkten har du alla förutsättningar för att få ihop en bra inkomst på denna typen av extra jobb hemifrån.

Hos en del företag behöver du inte ha homeparty utan kan sköta allting som ett extrajobb online via sociala medier. Spana in vår lista på alla förslag på produkter du kan sälja!

3. Telefonintervjuer och marknadsundersökningar som kvällsjobb hemifrån

Det brukar finnas en hel del jobb som telefonintervjuare – ett bra jobb hemifrån där du kan jobba med marknadsundersökningar. Intervjuerna och undersökningarna kan handla om diverse ämnen. På en del företag kan du själv styra ditt eget arbetsschema genom att själv boka in dina arbetspass. Det här är bra kvällsjobb hemifrån eller dagsjobb hemma och det kan kännas skönt att jobba hemifrån med fast lön som anställd.

De flesta av dessa jobben sker på kvällstid eftersom kunderna du ska ringa oftast är privatpersoner och du vill nå dem efter arbetstid när de inte är upptagna. Det finns också företag som vill att man jobbar hemifrån dagtid eftersom alla privatpersoner inte jobba dagtid och en del av uppdragen ska utföras mot företag.

Två välkända företag som arbetar med telefonintervjuer och undersökningar är Ipsos och Kantar Sifo.

4. Jobba hemifrån online med affiliate marketing på Instagram eller din blogg

Jobba hemifrån seriöst genom att arbeta via internet med affiliate marketing. Du skapar gratis ett konto hos våra förslag på affiliatenätverk och får en inkomst antingen genom ditt konto på Instagram, en egen blogg, e-handel eller en webbplats inom ditt expertisområde. Med ett bra och intressant innehåll kan du få en riktigt bra inkomst om du lyckas få många följare på Instagram eller lyckas placera dina webbsidor högt upp i sökresultaten på Google med hjälp av SEO – sökmotoroptimering.

Affiliate marketing är ett av de bästa sätten att fritt jobba online på internet idag. Du väljer själv vilka annonsörer du vill samarbeta med och vilka produkter eller tjänster du vill marknadsföra. När en produkt eller tjänst säljs till någon som klickat på din annonslänk får du provision på försäljningen. Detta är ett perfekt online-jobb hemifrån där det största arbetet ligger i början och sedan kan du dra ner på arbetstiden.

Jobba online hemifrån via datorn med bra lön
Jobba online hemifrån via datorn med bra lön

Utnyttja dina intressen på Instagram eller skapa en nischad blogg eller webbplats med riktigt intressant innehåll och få provision via olika affiliatenätverk med affiliatelänkar i form av både text och banners. Visa upp din expertis inom området så kommer du att få mycket trafik till din webbplats vilket då ökar dina chanser till bättre pengar.

Tänk på att din webbplats behöver ha en viss mängd innehåll innan du kan bli godkänd som publicist. Varje annonsör i affiliatenätverket gör en bedömning om din webbplats platsar in för deras annonser.

Lägger du mycket tid och skriver relevanta artiklar inom ett visst ämne så att du får många följare kan du jobba från ditt hem via datorn med bra lön.

5. Testa appar och hemsidor som jobb online

Hjälp företag med att testa hemsidor och appar för att säkra upp kvaliteten. Det kan handla om att det ska vara lätt att navigera och hitta samt att upplevelsen av hemsidan eller appen känns modern, fräsch och unik. Jobbet som testare är ett perfekt arbete vid sidan av jobbet. Det kan skötas hemifrån när som helst på dygnet via datorn eller mobilen om ett jobb online.

Exempel på företag: TestonUser

6. Arbeta hemifrån med e-böcker och som författare

Det är smidigt att arbeta hemifrån som författare med att skriva böcker och e-böcker. Det är så klart lite tidskrävande innan boken är färdig och du får din första lön. Är du riktigt bra inom ditt ämnesområde så kan du med bra marknadsföring nå ut och får ett bra och flexibelt jobb som du kan sköta hemifrån.

7. Svara på betalda undersökningar

Att svara på betalda undersökningar eller att testa och betygsätta produkter är ett enkelt sätt att få ihop lite pengar snabbt genom att jobba hemifrån via internet. Det finns ett bra utbud med svenska sidor där du får betalt för att vara med i paneler, svara på enkäter och undersökningar. Vad du får betalt i provision varierar mellan varje undersökning men genom att välja rätt företag kan du få ihop pengar enkelt online. Det är gratis att registrera sig och du kan få betalt i kontanter, presentkort eller produkter.

Tjäna extra pengar hemifrån online

8. Jobba extra hemifrån med läxhjälp

Passa på att jobba extra hemifrån med på något du kan eller har lätt för genom läxhjälp. Det finns många elever och studenter som kämpar för att få bättre betyg.

Här hittar du lediga extrajobb hemifrån som privatlärare, studiecoach och mentor med läxhjälp:
Allakando
Studdybuddy
My Academy

9. Dra in pengar på Youtube

Skapa en egen kanal på Youtube och en vlogg där du videobloggar, gör instruktionsvideor, recenserar produkter eller lär ut något med hjälp av videos. En Youtuber kan få omkring 7 till 20 kronor för 1 000 klick. Blir du riktigt populär kan du få ihop en hel del.

Hur bra inkomst du får beror även på vilket sätt annonsören betalar för reklamplatsen. CPC – Cost Per Click, innebär att annonsören betalar per annonsklick. En annan variant CPV – Cost Per View, baserar sig istället på antal visningar. Personen som tittar på videon ska titta en viss tid innan visningen räknas hos annonsören.

10. Hjälp företag med digital marknadsföring

Många företag behöver hjälp med digital marknadsföring. Det kan handla om att ta fram en marknadsföringsstrategi, skapa och hantera annonser och kampanjer, arbeta med SEO, sköta ett företags sociala medier med mera.

11. Sälja foton som bra extrajobb hemma

Tycker du om att fotografera kan du sälja dina egna foton online på nätet och få betalt. Ett jobb som är enkelt att göra hemifrån. Lyckas du fotografera motiv som många vill ladda ner har du fina möjligheter till ett bra extrajobb hemma. Exempel på webbsidor där du kan sälja dina bilder är Bigstock, iStock, Shutterstock och appen Foap.

12. Arbeta hemifrån med kundtjänst och support

Om du är väl insatt i ett företags produkter eller tjänster fungerar det bra att arbeta hemifrån online med kundtjänst och support. Ibland kan det handla om chattjobb som chattoperatör eller kundtjänst via mail eller telefon. En del företag kan erbjuda att samtal kan ringas via datorn eller att samtalen kopplas till din telefon. Lediga tjänster inom kundtjänst och support kan du ofta hitta via Blocket, TNG eller via Monster.

13. Hemmajobb som skribent

Tycker du om att skriva och är bra på stavning och grammatik kan du ha ett hemmajobb skribent. Antingen kan du skriva för en tidning, skriva en egen bok, skriva för en egen blogg eller någon annans blogg. Du kan också frilansa som SEO copywriter eller content writer åt andra företag.

14. Investera i aktier och arbeta med daytrading

Har du inte handlat med aktier tidigare kan det kännas som ett stort steg att ta och mycket som du behöver sätta dig in i. Egentligen är det inte så svårt men det gäller att se det som en långsiktig investering. När du har lite mer erfarenhet kan du börja arbeta med daytrading där du gör köp och sälj under en och samma dag.

Det är enkelt och gratis att starta ett ISK konto på exempelvis Avanza. De har också bra guider för hur du kommer igång och hur du ska tänka när du ska välja aktier. När du har skapat ett konto väljer du ut de bolag som känns bra att stödja och som du tror kommer att gå bra på lång sikt. Det är viktigt att sprida ut dina risker och inte satsa alla pengar på en och samma aktie.

Jobba hemifrån – lediga jobb/distansjobb hittar du här

Här hittar du lediga distansjobb för dig som vill jobba hemifrån. Det är inte bara på Arbetsförmedlingen du kan hitta lediga arbeten hemifrån och det är inte ofta du hittar några platsannonser för jobb helt på distans. Sök bland alla lediga jobb hemifrån på dessa plattformar och hitta jobbet som är rätt för dig!

Lediga jobb hemifrån hos Whereuare
WhereUAre är Sveriges största jobbplattform inom distansjobb för arbetssökande som vill få möjligheten att jobba hemifrån eller utomlands. Det brukar ofta finnas jobb inom försäljning men de har även inom IT, kundtjänst, översättning med mera. Jobbportalen som riktar sig till distansarbetare, digitala nomader och giggare startades 2017 av Robin Söderström.

Modernera
Modernera är ett rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på distansarbete inom ett brett område. Du hittar bland annat lediga tjänster som läkare, sjuksköterska, mötesbokare, säljare och som utvecklare inom programmering med mera. Här hittar du arbeten som kan utföras både hemifrån och på kontor.

Ipsos
Kantar Sifo
Blocket
TNG Monster
TestonUser

Jobba hemifrån via internet med bra lön

Vill du ta chansen att arbeta hemma i dessa tider och även långsiktigt? Visst vore det härligt att kunna jobba hemifrån seriöst med bra lön! Det behöver inte vara en dröm utan det kan faktiskt bli verklighet! Hitta jobb du kan sköta från hemmet på heltid med våra tips på jobb som du kan sköta på distans via internet.

Det är tufft nu ekonomiskt för väldigt många. Har du redan ett jobb idag men vill få lite mer i extra inkomst hemifrån? Eller vill du hitta ett ledigt jobb där du kan arbeta hemifrån på heltid och få en stabil inkomst? Kolla då igenom vår lista på de bästa sätten att jobba hemifrån.

Allt populärare med distansjobb genom att jobba hemifrån online

Att hitta ett jobb där du kan arbeta på distans och platsoberoende med bra och fast lön är mångas dröm för ett friare liv och för att få en sidoinkomst. Det blir allt populärare med distansjobb genom att jobba hemifrån online och nu ser allt fler möjligheterna till det i samband med corona.

Allt fler företag har nu varit tvungna att så långt det är möjligt att kunna erbjuda flexibla arbetstider och arbetsplatser. Vi tror att det även efter coronakrisen kommer att finnas stora möjligheter för att fortsätta med detta.

Hur fungerar det att jobba hemma?

Det finns en hel del konsulter, frilansare och entreprenörer världen över som redan idag jobbar hemma. Vad finns det då för fördelar med det? Om en anställd jobbar från sitt hem sparar företaget in på bland annat på kontor och därmed på hyra, el och värme. Den anställde eller om personen driver eget företag sparar pengar på resor till och från jobbet och sparar dessutom in på restiden. Tid som kan användas till flexiblare jobbtider eller att hinna göra saker privat som inte annars hinns med.

Det allra bästa med att arbeta hemma är att du kan styra din egen tid i alla fall om du driver eget företag. Du kan då arbeta den tid du jobbar bäst om du nu är en morgonmänniska, kvällsmänniska eller vill dela upp arbetspasset med att jobba några timmar på morgonen och några timmar på kvällen. Just flexibiliteten att kunna anpassa jobbet från dag till dag vad som passar bäst med din vardag.

Det finns en hel del svårigheter med att arbeta från hemmet eftersom det kan vara svårt att hitta en tydlig gräns mellan jobbet och fritid. Det kan också vara svårt att hålla fokus och få något gjort jobbmässigt. Allra svårast kan det bli med ensamheten eftersom du inte får samma sociala kontakt som på en arbetsplats.

Att ha kontoret hemma kan ha sina utmaningar för att kunna utföra jobbet i lugn och ro. Samtidigt är det smidigt med dagens molntjänster och digitala verktyg för att sköta både administration med fakturor och kvitton samt bokföring lätt när du vill hemma. Det finns även bra onlineverktyg för att ha möten på distans.

Tjäna extra pengar hemifrån seriöst 2020 med våra tips

Att tjäna extra pengar hemifrån seriöst 2020 och dessutom gratis är inga problem bara du tar tillvara på alla möjligheter vi tipsar om här på vår webbplats. Letar du efter ett nytt online-jobb som du kan sköta hemifrån och som kan ge dig en bra, fast lön? Titta igenom listan med våra tips inom områden där du kan hitta lediga jobb.

Du kan själv bestämma om du vill göra det på heltid eller bara ha det som en sidoinkomst. Om du har mer utbildning eller erfarenhet kan du få större valmöjligheter och mycket lättare ta ut en högre lön. De flesta av våra tips fungerar även för dig som vill kunna jobba hemifrån utan utbildning. Så du har stora möjligheter att kunna tjäna pengar hemifrån gratis.

Att arbeta från hemmet på heltid behöver inte vara svårt bara du hittar de jobb som passar just dig. De flesta jobb på distans är tyvärr på deltid men varför inte kombinera flera bra deltidsjobb så att du får ihop till en heltidstjänst? Har du en anställning och redan arbetar heltid kan du med våra förslag hitta tips för när du vill extrajobba hemifrån med något du kan utföra på helger eller kvällar.

Eller vad sägs om att starta ett eget företag? Eller ta din hobby till en ny nivå! Har du redan en anställning kan det vara tryggt att behålla det arbetet och börja få en inkomst vid sidan av jobbet. Då har du en tryggare ekonomi när du sakta bygger upp en sidoinkomst i hemmet.

Fler tips att tjäna pengar på jobb hemifrån

Det här är bara ett litet urval av de möjligheter som finns för att jobba hemifrån. Behöver du ännu fler tips på jobb hemifrån har vi även skrivit några andra artiklar som kan hjälpa din kreativitet igång.

Tjäna pengar på jobb hemifrån
Network marketing – nätverksmarknadsföring

Dela gärna!

Lämna en kommentar