Tjäna extrapengar med våra 4 enkla tips

Tjäna extrapengar genom att sälja dina tjänster som exempelvis fotografering
Att tjäna extrapengar kan kännas svårt ibland, särskilt om du är arbetslös och har svårt att få jobb. Här tipsar vi om 4 enkla sätt och metoder att tjäna extrapengar. Kombinera flera av dem så kan du få en riktigt bra extrainkomst.

1. Sälj dina tjänster och tjäna extrapengar

Det finns en hel del saker som andra vill ha hjälp med. Det kan vara att klippa gräs, tvätta fönster, barnvakt, bokföring, marknadsföring, fotografering med mera. Kolla in Blocket, Facebook och andra annonsplatser där du kan sälja dina tjänster. Hör även runt bland dina vänner, släkt och grannar om de behöver någon hjälp.

2. Anordna en loppis eller en bloppis

Visst har du en massa saker som bara ligger och skräpar och som någon annan hade haft kul eller nytta av? Anordna en loppis och sälj saker du inte längre använder. Ta även en titt i garderoben efter kläder, skor, väskor och accessoarer som du inte har använt på väldigt länge. Har du en egen blogg så kan du sälja dina kläder och prylar genom att lägga upp en bloppis på din blogg.

3. Tjäna extrapengar på din åsikt och delta i betalda undersökningar och enkäter

Det finns många företag där du kan delta med att besvara betalda undersökningar och enkäter. En del betalar ut pengar och andra har ett poängsystem där du kan växla in dina poäng mot presentkort eller diverse prylar och upplevelser. Det är ett enkelt sätt att tjäna extrapengar på dina åsikter. Det kan i vissa fall ta lite tid att få ihop poäng, speciellt i början innan företaget fått koll på dina intressen.

4. Erbjud läxhjälp

Har du lätt för något eller några skolämnen eller har du till och med specialistkunskap? Passa på att tjäna extrapengar genom att arbeta med läxhjälp. Är du duktig på att lära ut eller har talang för att förklara så kan du finnas där som ett extra stöd för elever eller studenter som kämpar för att få bättre betyg.

* annonslänk innebär att företaget bakom länken ger ersättning till extra-pengar.se vid besök, klick eller köp