Extrajobb hemifrån kvällstid

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Adtraction och Adrecord

Extrajobb hemifrån kvällstid - seriösa tips på jobb
Extrajobb hemifrån kvällstid. Här får du tips på platsoberoende och seriösa jobb du kan utföra var du vill.

Visst vore det härligt att kunna hitta ett extrajobb hemifrån på kvällstid! Jag ger dig här seriösa tips på jobb som du kan sköta på distans. Att extrajobba hemifrån eller varifrån du vill, platsoberoende, är mångas dröm för ett friare liv och det märks tydligt i trenden för gigjobb inom gigekonomin. Ta steget och gå från dröm till verklighet och hitta ett extrajobb hemifrån kvällstid med mina tips. Du kan själv bestämma om du vill göra det på heltid eller om du bara vill jobba extra på deltid.

Bra extrajobb hemifrån kvällstid

Det brukar finnas en hel del jobb som telefonintervjuare där du kan arbeta hemifrån med marknadsundersökningar. Intervjuerna och undersökningarna kan handla om diverse ämnen. På en del företag kan du själv styra ditt eget arbetsschema genom att själv boka in dina arbetspass. Det här är bra extrajobb hemifrån kvällstid.

De flesta av dessa jobben sker på kvällstid eftersom kunderna du ska ringa oftast är privatpersoner och du vill nå dem efter arbetstid när de inte är upptagna. Det finns också företag som vill att man jobbar dagtid eftersom alla privatpersoner inte jobba dagtid och en del av uppdragen ska utföras mot företag.

Två välkända företag som arbetar med telefonintervjuer och marknadsundersökningar är Ipsos och Kantar Sifo.

Extrajobb online hemifrån med att tjäna pengar på din blogg som affiliate

Tjäna pengar som affiliate med affiliate nätverket Adtraction och Adrecord. Affiliate är ett extrajobb online hemifrån där det största arbetet ligger i början och sedan kan du dra ner på arbetstiden. Utnyttja dina intressen och skapa en nischad blogg och tjäna pengar via olika affiliate nätverk med affiliate länkar i form av både text och banners.

Lägger du mycket tid på din blogg och skriver relevanta artiklar inom ett visst ämne så att du får många följare kan du bli en influencer och jobba hemifrån med bra lön.

Läs mer här om hur du kan tjäna pengar på din blogg som affiliate.

Testa appar och hemsidor som extrajobb hemifrån

Det finns företag som söker personer som vill testa hemsidor och appar för att säkra upp kvaliteten. Det kan handla om att det ska vara lätt att navigera och hitta samt att upplevelsen av hemsidan eller appen känns modern, fräsch och unik.

Jobbet som testare är ett perfekt extrajobb hemifrån och kan skötas när som helst på dygnet även på kvällstid och det tar inte heller lång tid att genomföra ett uppdrag.

Exempel på företag: TestonUser

Läxhjälp – ett bra extrajobb hemifrån kvällstid

Ett bra extrajobb hemifrån kvällstid är att arbeta med läxhjälp. Det finns många elever och studenter som kämpar för att få bättre betyg.

Starta en vlogg och recensera produkter eller lär ut saker med videos med en egen kanal på Youtube

Skapa en egen kanal på Youtube och en vlogg där du videobloggar, gör instruktionsvideor, recenserar produkter eller lär ut något med hjälp av videos. En Youtuber kan få omkring 7 till 20 kronor för 1 000 klick. Blir du riktigt populär kan du tjäna ihop en hel del.

Hur bra inkomst du får beror även på vilket sätt annonsören betalar för reklamplatsen. CPC – Cost Per Click, innebär att annonsören betalar per annonsklick. En annan variant CPV – Cost Per View, baserar sig istället på antal visningar. Personen som tittar på videon ska titta en viss tid innan visningen räknas hos annonsören.

Behöver du inspiration till vad du kan ha på din kanal på Youtube? Här är ett reportage om Viktor Ingemarsson som har en egen Youtube kanal där han visar hur enkelt det är att laga god vegetarisk mat. Surfa även runt på Youtube för att hitta inspiration och sätt igång och vlogga!

Att sälja dina egna foton är ett kul extrajobb hemifrån

Tycker du om att fotografera kan du sälja dina egna foton på nätet och få betalt. Lyckas du fotografera motiv som många vill ladda ner så har du fina möjligheter till ett kul extrajobb hemifrån. Exempel på webbsidor där du kan sälja dina bilder är Bigstock, iStock, Shutterstock och appen Foap.

Skriv e-böcker eller bli författare

Det går att tjäna pengar som författare med att skriva böcker och e-böcker även om det kan vara lite tidskrävande innan boken är färdig. Är du riktigt bra inom ditt ämnesområde så kan du med bra marknadsföring nå ut och får ett bra extrajobb som du kan sköta hemifrån.

Delta i betalda undersökningar

Att svara på betalda undersökningar eller att testa och betygsätta produkter är ett enkelt sätt att jobba hemifrån via internet. Det finns ett bra utbud med svenska sidor där du får betalt för att vara med i paneler, svara på enkäter, opinions- och marknadsundersökningar. Det är gratis att registrera sig och du kan få betalt i kontanter, presentkort eller produkter.

Fler möjligheter till extrajobb hemifrån kvällstid

Att hitta ett extrajobb hemifrån kvällstid behöver inte vara svårt bara du hittar de jobb som passar just dig. De flesta extrajobb är på deltid men varför inte kombinera flera deltidsjobb så att du får ihop till en heltidstjänst?

Eller vad sägs om att starta ett eget företag? Eller ta din hobby till en ny nivå! Har du redan en anställning kan det vara tryggt att behålla det arbetet och börja jobba med vid sidan av jobbet. Då har du en tryggare ekonomi när du sakta bygger upp ditt extrajobb hemifrån.

-> Läs fler tips om extrajobb som också går att sköta hemifrån
-> Läs om extrajobb med sidoinkomster