Extrajobb hemifrån kvällstid med seriösa kvällsjobb

Visst vore det härligt att kunna hitta ett seriöst extrajobb hemifrån på kvällstid eller som helgjobb och börja tjäna pengar! Vi ger dig här tips på hur du hittar lediga jobb som du kan sköta på distans.

Att extraknäcka från hemmet eller varifrån du vill platsoberoende är mångas dröm för ett friare liv och det märks tydligt i trenden för gigjobb inom gigekonomin.

Ta steget och gå från dröm till verklighet och hitta ett extra arbete där du kan jobba hemifrån med våra jobbtips. Du kan själv bestämma om du vill göra det på heltid eller om du bara vill jobba extra hemifrån på deltid.

1. Jobba hemifrån med att tjäna pengar på din blogg som affiliate

Tjäna pengar som affiliate med affiliatenätverket Adtraction och Adrecord. Affiliate är ett jobb online hemifrån där det största arbetet ligger i början och sedan kan du dra ner på arbetstiden. Utnyttja dina intressen och skapa en nischad blogg och tjäna pengar via olika affiliatenätverk med affiliatelänkar i form av både text och banners.

Lägger du mycket tid på din blogg och skriver relevanta artiklar inom ett visst ämne kan du jobba hemifrån med bra lön.

Läs mer här om hur du kan tjäna pengar på din blogg som affiliate.

2. Testa appar och hemsidor som extra jobb hemifrån

Det finns företag som söker personer som vill testa hemsidor och appar för att säkra upp kvaliteten. Det kan handla om att det ska vara lätt att navigera och hitta samt att upplevelsen av hemsidan eller appen känns modern, fräsch och unik.

Jobbet som apptestare och hemsidestestare är ett perfekt extra jobb hemifrån och kan skötas när som helst på dygnet även på kvällstid och det tar inte heller lång tid att genomföra ett uppdrag. Ett jobb som passar bra som extrajobb hemifrån.

Här hittar du lediga jobb som testare

Vill du prova på jobbet som testare kan du här hitta lediga jobb där de söker personal:
Testbirds
Teston
Test on User

3. Läxhjälp – ett bra kvällsjobb hemifrån

Ett annat bra extrajobb hemifrån kvällstid är att arbeta med läxhjälp. Det finns många elever och studenter som kämpar för att få bättre betyg. En perfekt möjlighet för dig som student att tjäna extra pengar när du behöver ett deltidsjobb. Studerar du dessutom till lärare/pedagog blir det en bra merit i ditt CV med ett extra arbete inom ditt område.

Tips på extrajobb hemifrån kvällstid
Tips på extrajobb hemifrån kvällstid

4. Starta en vlogg och recensera produkter eller lär ut saker med videos med en egen kanal på Youtube

Skapa en egen kanal på Youtube och en vlogg där du videobloggar, gör instruktionsvideor, recenserar produkter eller lär ut något med hjälp av videos. En Youtuber kan få omkring 7 till 20 kronor för 1 000 klick. Blir du riktigt populär kan du tjäna ihop en hel del.

Hur bra inkomst du får beror även på vilket sätt annonsören betalar för reklamplatsen. CPC – Cost Per Click, innebär att annonsören betalar per annonsklick. En annan variant CPV – Cost Per View, baserar sig istället på antal visningar. Personen som tittar på videon ska titta en viss tid innan visningen räknas hos annonsören.

Behöver du inspiration till vad du kan ha på din kanal på Youtube? Här är ett reportage om Viktor Ingemarsson som har en egen Youtube kanal där han visar hur enkelt det är att laga god vegetarisk mat. Surfa även runt på Youtube för att hitta inspiration och sätt igång och vlogga!

5. Att sälja dina egna foton är ett kul extrajobb hemifrån

Tycker du om att fotografera kan du sälja dina egna foton på nätet och få betalt. Lyckas du fotografera motiv som många vill ladda ner har du fina möjligheter till ett kul extrajobb. Exempel på webbsidor där du kan sälja dina bilder är Bigstock, iStock, Shutterstock och appen Foap.

6. Skriv e-böcker eller bli författare

Det går att få in extra pengar som författare med att skriva böcker och e-böcker även om det kan vara lite tidskrävande innan boken är färdig. Är du riktigt bra inom ditt ämnesområde kan du med bra marknadsföring nå ut och få ett bra jobb som du kan sköta hemifrån.

7. Extra inkomst hemifrån – Delta i betalda undersökningar

Att svara på betalda undersökningar eller att testa och betygsätta produkter är ett enkelt sätt att jobba hemifrån via internet och en bra extrainkomst hemifrån. Det finns ett bra utbud med svenska sidor där du får betalt för att vara med i paneler, svara på enkäter, opinions- och marknadsundersökningar. Det är gratis att registrera sig och du kan få betalt i kontanter, presentkort eller produkter.

8. Extraknäck hemifrån som skribent

Tycker du om att skriva och är bra på stavning och grammatik kan ett extraknäck hemifrån som skribent vara perfekt! Antingen kan du skriva för en tidning, skriva en egen bok, skriva för en egen blogg eller någon annans blogg. Du kan också frilansa som copywriter eller SEO content writer åt andra företag. Ett perfekt för dig som vill jobba hemifrån.

9. Arbeta hemifrån som telefonintervjuare och med marknadsundersökningar

Det brukar finnas en hel del jobb som telefonintervjuare där du kan arbeta hemifrån med marknadsundersökningar. Intervjuerna och undersökningarna kan handla om diverse ämnen. På en del företag kan du själv styra ditt eget arbetsschema genom att själv boka in dina arbetspass. Det här är ett smidigt extrajobb hemifrån kvällstid.

De flesta av dessa jobben sker på kvällstid eftersom kunderna du ska ringa oftast är privatpersoner och du vill nå dem efter arbetstid när de inte är upptagna. Det finns också företag som vill att du jobbar dagtid eftersom inte alla har jobb på dagtid och en del av uppdragen ska utföras mot företag.

Två välkända företag som arbetar med telefonintervjuer och marknadsundersökningar är Ipsos och Kantar Sifo.

Bra extrajobb för student

Alla dessa bra extrajobb vi tipsar om passar även dig som student. Perfekt att kombinera med studier och bara jobba så mycket du behöver eller vill. Våra jobbtips på arbeten är på distans och går jättebra att utföra kvällar eller helger.

Extrajobb hemifrån – Tips på sätt att få extra inkomst kvällstid

Att hitta ett extraarbete hemifrån kvällstid behöver inte vara svårt bara du hittar de jobb som passar just dig. De flesta extrajobb är på deltid men varför inte kombinera flera deltidsjobb så att du får ihop en extra inkomst hemifrån som kanske täcker en heltidstjänst?

Eller vad sägs om att starta ett eget företag, eller ta din hobby till en ny nivå! Har du redan en anställning kan det vara tryggt att behålla det arbetet och börja jobba extra vid sidan av jobbet. Då har du en tryggare ekonomi när du sakta bygger upp ditt extrajobb hemifrån.