Billiga lån med låg ränta när du behöver låna pengar

Artikeln är ett betalt samarbete med Bästa-lånet.se

Hitta billigast lån

Bästa lånet med låg ränta
Hitta bästa lånet med låg ränta när du behöver låna pengar.

Vill du låna pengar billigt? Få överblick över de billigaste lånen på marknaden och jämför låneerbjudanden hos Bästa-lånet.se, helt kostnadsfritt!

Du sparar pengar genom att hitta billigaste lånet när du behöver låna pengar.

Hos Bästa-lånet.se kan du hitta det bästa lånet med den lägsta räntan, från 2,94%. Där finns de bästa långivarna och låneförmedlarna samlade som kan erbjuda billiga lån på mellan 5 000 – 600 000 kronor.

Lån med billig låneränta

Här har vi samlat en lista med billiga lån upp till 600 000 kr med billigast låneränta som du kan läsa mer om hos Bästa-lånet.se. Se alla billiga lån med låg ränta och jämför lånen enkelt!

 • Zmarta – Från 2,99%
 • Coop – Från 3,76%
 • Lendo – Från 2,95%
 • SevenDay – Från 3,95%
 • Bank Norwegian – Från 7,20%
 • Lånekoll – Från 2,94%
 • Sambla – Från 3,01%
 • Advisa – Från 3,01%

Till Bästa-lånet.se

Vilket är det billigaste lånet?

Zmarta erbjuder det billigaste lånet 2022. Eftersom Zmarta jämför bland flera långivare kan du vara försäkrad om att du får billigaste låneräntan du kan få när du ansöker hos dem. Räntan sätts individuellt utifrån din kreditvärdighet och den billigaste räntan de kan erbjuda är 2,99%.

Att välja en låneförmedlare är det enklaste sättet att hitta det billigaste lånet.

Låna pengar billigt med lägre ränta

När du letar efter ett lån vill du självklart alltid hitta det bästa lånet med lägst möjliga ränta. Extra viktigt är det om du tar ett lån under en längre tidsperiod och vill betala så lite som möjligt i ränta varje månad.

Billiga lån
Jämför billiga lån för att låna billigt med lägre låneränta med billigaste långivaren.

För att öka chansen att låna pengar billigt med låg ränta är det bra att i din låneansökan ha med en medsökande. Då kan du lättare få de billigaste privatlånen med lägsta räntan.

Olika lånetyper

När man lånar pengar blir man erbjuden olika billiga räntor beroende på vilken typ av lån man ansöker om. Här är exempel på olika lånetyper och ungefär hur billiga de brukar vara.

 • Billån, bolån och andra lån med säkerhet, är den lånetyp som har billigast låneränta. Billiga billån brukar ligga mellan 1,95 – 6,95% i ränta.
 • Blancolån, också kallat privatlån, är den näst billigaste lånetypen utan säkerhet. Räntan på ett blancolån ligger normalt i spannet 2,95 – 15%.
 • Snabblån är den allra dyraste lånetypen och har ofta 10 – 39% i ränta.

Samla dina lån och krediter med ett privatlån

En vanlig anledning till att ta ett nytt lån är för att samla sina lån och krediter i ett stort privatlån. Har du i dag många mindre lån är det oftast förmånligt att baka ihop dem till ett större, vilket kan ge dig en samlad lägre ränta. Genom att hitta billigaste privatlån är chansen stor att du kan få en lägre ränta.

Förutom att detta ger dig totalt en lägre månadskostnad sparar du också tid på att slippa betala flera utspridda räkningar varje månad. Du får därmed en bättre överblick över din ekonomi – och risken att du missar att betala en räkning och får påminnelseavgifter minskar.

Så får du billigast ränta

Utöver faktorer som anställning, inkomst, ålder och civilstatus finns det flera tips du kan följa för att få den billigaste möjliga låneräntan.

Viktiga faktorer som påverkar din ränta

När du ska söka billiga lån med låg ränta är det viktigt att veta att varje långivare utför en individuell räntesättning. Det betyder att räntan som marknadsförs inte per automatik blir den räntan du får.

Det finns vissa faktorer som påverkar din ränta:

 • Hur stor din inkomst är påverkar vilken ränta du får.
 • Har du tillgångar som du kan ställa som säkerhet för lånet kan du få en lägre ränta.
 • Om du har dålig kreditvärdighet blir räntan garanterat högre för ditt lån.
 • Hur lång återbetalningstiden är påverkar din ränta. En kortare löptid ger billigare ränta.
 • Är du kund hos banken eller kreditföretaget sedan tidigare brukar det gå bra att förhandla om en lägre ränta.

Jämför lån

De olika långivarna erbjuder i regel olika billiga lån till olika personer. Den bank som kan erbjuda den billigaste låneräntan till en viss person behöver nödvändigtvis inte också vara det billigaste alternativet för någon annan.

Eftersom det går att jämföra flera olika lån hos en låneförmedlare med endast en UC har man mycket att vinna på att välja det alternativet. På så sätt kan du enklare hitta det billigaste lånet. Skillnaden i räntesats en person blir erbjuden kan skilja sig så mycket som tvåsiffrigt i % mellan olika banker.

Bästa stället att låna

Ska du låna pengar och undrar var det är bäst att låna pengar? Oavsett hur mycket pengar du lånar vill du alltid hitta det bästa lånet. Hitta det bästa stället att låna pengar med bra villkor och låg ränta från 2,94% hos Bästa-lånet.se. På webbsidan kan du göra en jämförelse av aktörerna för att se vilken långivare som är bäst och billigast för dig.

Sök billiga lån med låg ränta och pressa dina lånekostnader! Hos Bästa-lånet.se kan du hitta det billigaste lånet på den svenska kreditmarknaden.

Privatlånet med lägst ränta

Att jämföra privatlån gör det enkelt att hitta billiga lån med låga räntor.

Storbanker som Swedbank, Nordea och flera andra har ofta högre räntor på sina privatlån än många andra långivare. Vi är Bästa-lånet.se hjälper dig att hitta billiga lån.

Våra listade låneförmedlare jämför dina möjligheter noga innan du fattar ditt beslut när du ska ansöka om det billigaste lån och vill hitta den lägsta räntan. När det är dags att ta lån är du som låntagare såklart mån om att få det bästa privatlånet med den bästa räntan. För att hitta ett privatlån med låg ränta som därmed innebär ett billigare lån är det enklast att använda dig av de låneförmedlare som har upp till 40 långivare som budar mot varandra för att få dig som kund.

Använd Bästa-lånet.se för att jämföra billiga lån med låg ränta

Idag finns det många olika kreditföretag som erbjuder billiga lån. Missa inte chansen att hitta marknadens mest konkurrenskraftiga lån. Oavsett om du är på jakt efter ett lån med eller utan betalningsanmärkning har du stora möjligheter att hitta en lösning som passar just dina behov.

På Bästa-lånet.se kan du jämföra lån från olika kreditföretag och privatbanker. När man funderar på att låna pengar är det viktigt att ha koll på vilka långivare som erbjuder de bästa villkoren. Bästa-lånet.se håller ständig koll på nya billiga lån online.

Vem erbjuder den lägsta räntan? Hur ser egentligen avgifterna ut för de olika lånen?

Även kalkylerna uppdateras med jämna mellanrum. Du kan känna dig trygg i valet av lån. Billigaste lån från seriösa kreditgivare hittar du, helt gratis och utan förpliktelser.

Hitta det billigaste lånet med Bästa-lånet.se, tryggt och kostnadsfritt.